/VHPN /Europa /Multimedia /Klubben /Kampene /Diskusjon /Nyheter
 

Overblikk onsdag 04.04.2001
Av: Atle Enersen

Tilbake til hverdagen?

Nja, nei, ikke helt enda. Karamellen gutta serverte med NM-gullet skal suttes på en god stund fremover. Det har de fortjent, og det har vi som sitter på tribunen fortjent. Etter en sesong som på mange vis ble en smule skuffende med sølv i serien og ikke minst Strhmrs overgeniale sjakktrekk i Continental Cup skal vi kooooooose oss litt ekstra.

Søndag var det ikke et trist fjes å se hvorhen vi gikk. Dette gjelder også folket fra Asker. Det var smil og storsinnede gratulasjoner over hele linja, fakta var som det var, Frisk/Asker hadde tapt for et bedre lag, men allikevel lagt bak seg en meget god sesong. Ingen grunn til å henge med huet for det. Om det finnes noe slikt som gode tapere er jeg sikker på at den merkelappen passer på Askerfolket.

På Jordal etter kampen, og senere på Bohemen, var stemninga elektrisk. Spillere og patrioter jublet i kor, skålte, var lykkelige, ja alle hadde rett og slett en genial kveld. At mandag kanskje ikke var like genial for endel kan Grønningen på Bohemen bevitne, fra kl. 20 søndag kveld og til Bohemen stengte hadde man all time high i omsetning av alkoholholdige varer. Ingen fester som gutta fra Oslo Øst!

En spesiell takk til spillerne selvfølgelig. Først og fremst for at de tok festen sammen med oss patrioter, mange fikk en kveld de aldri glemmer. For oss som fortsatt hadde krefter igjen mandag kveld og hadde skranglet våre slitne legemer ned på Bohemen for litt medisin-Bayer så ble det jammen meg en flott kveld da også; en del av spillerne tok turen innom også da for å smake litt på gårsdagen. Takk gutter!

Vålerenga er ikke bare spillere og patrioter. I apparatet rundt laget er det hauger av folk som gjør en innsats for at Oslos Stolthet kan fungere. Vi vet ikke hvem alle er, men vi ønsker allikevel å rette en stor takk også til de: Selvom dere ikke er så synlige er seieren deres også! Stå på videre!

Å si noe mer bli litt overflødig, jeg går selv fortsatt rundt og smiler - og har tenkt til å fortsette med det noen dager. I morgen bringer vi noen bilder fra Jordal, finalefesten og Bohemen. Mange kan glede seg, noen bør grue seg... hehe, sånn blir det bare når du på død og liv skal stikke frem trynet i en kameralinse.

NM-GULL 2001!

Om overblikket og VHPN...

Sommeren og gresskulturen nærmer seg ubønnhørlig. Snart er isen på Jordal en saga blott og vi beveger oss inn i et hockey-vakuum (*snufs*). Sånn er det bare, sånn har det alltid vært, og sånn vil det forbli.

Når informasjonsmengden synker til ned mot frysepunktet blir det liten vits for oss å sitte her og skrive masse om ingenting. I praksis vil det si at vi fra nå og fremover mot seriestart til høsten kommer til å komme med mere sporadiske overblikk. Et slags "ukeblikk" kan man vel si.

Vi følger overganger, treningsopplegg, rykter etc. Vi veit at Atle Olsen elsker oss og siden han nå ikke har noe å gjøre før i september skal vi regelmessig pumpe kapteinen for alt av irrelevant info, hehe.

VHPN kommer også til å gjennomgå drastiske endringer i løpet av månedene foran oss. I "god" Stasi-stil avslører vi selvfølgelig ikke hva, den som følger med får se...

Overblikket...

...ser sommeren og gressidrett komme snikende. God natt gutta!


April 2001:
 • Ukeblikk: Thoresens drømmerekke, VM, Ricky og hvem f... er Anders Fredriksen? (27.04.2001)
 • Ukeblikk: Kurvball og annet moro (20.04.2001)
 • Vålerenga Capital Bohemians og litt mere bilder (06.04.2001)
 • Bilder fra festen, Lars Erik Lund og litt småplukk (05.04.2001)
 • Tilbake til hverdagen? (04.04.2001)
 • Tidligere:
 • Mars 2001
 • Januar 2001
 • Desember 2000
 • November 2000
 • Oktober 2000
 • September 2000


 •  

  copyright - ikke bare
for bønder!