/VHPN /Europa /Multimedia /Klubben /Kampene /Diskusjon /Nyheter
 

Overblikk: 'Enga over Europa
Dato: 27.09.2000
Av: Atle Enersen

'Enga skal til Europa - HURRA

Det er ingen European Hockey League i år, men jaggu kommer vi oss til Europa allikevel. Continental Cup heter det visst. Først skal vi en svipptur til Fredrikshavn i oktober for å tukte et par-tre lag før vi tar den lange veien til Hamar i november og viser bla. fjøslaget Storhamar hvem som for tiden har noe i Europatopen å gjøre og ikke.

Klanen har selvfølgelig snekret tur til Fredrikshavn (Danmark for de uinnvidde) slik at de som ønsker å se St. Hallvards menn krige seg til heder og ære får sjansen til dette. Og ikke nok med det, det er til-og-med tatt hensyn til at de av oss som har en liten fotball-fetisj skal få dyrket denne obskure lidenskap og rekke siste seriekamp mot Start på Ullevaal. Det er mao. laget to tur-alternativer.

Kunne du tenke deg en helg i herlige Danmark, men "myge piger" (nei, selvfølgelig ikke jeg kjære, jeg skal bare se ishockey jeg), billig bayer og koselige Vålerenga sektmedlemmer tar du deg en tur til Klanens sider for å sjekke turopplegget. Ikke vent lenge med å melde deg på!

Dagens opptur

Når det gjelder oppturer så er det jo vanligvis ikke langt mellom disse når man følger St. Hallvards iskrigere. Juniorlaget spillte i går hjemme på Jordal mot ghettoklubben M/S. Vålerenga stillte med Christian Thygesen og Andrè Høibyhagen fra A-stallen og gutta var visst markante på banen.

Vålerenga vant 4-3 og Andrè Høibyhagen puttet ett av målene. Selvom Thygesen/Høibyhagen markerte seg i kampen var de etter utsagn ikke alene på isen. Resten av laget leverte en meget god kamp. Det må jo bety at rekrutteringen i Vålerenga er på et veldig riktig spor. VHPN gleder seg stort over dette og gratulerer gutta.

Og så en kaktus!

Arrangementet søndag syntes for meg å være tilnærmet knikefritt. Litt kø var det i billettbua, men det er jo egentlig bare hyggelig. Det som kanskje ikke var like vellykket var tilordningen for de nikotinhungrie.

Når man øsnker å hold det røykfritt inne på Jordal så er ihvertfall ikke løsningen å bure inne disse samfunnets helseoppviglere på 2x2 meter. Vel, det var kanskje noe større det feltet, men jammen ikke mye. Jeg har forståelse for at å "bure" røykerne inne senker behovet for folk i dørene i pausen, men det er grenser...

Jeg håper at man neste kamp kan gå ut av Jordal å ta seg en blås de som måtte føle for det, og det uten å måtte sitte på skuldrene til en eller annen for å få plass. Gjør det noe mer bekvemt (les: større) og folk vil gå ut istedet for å røyke inne, la være og folk tar seg en blås på tribunen.

Dagens bonus

VHPN's største fan, og uten tvil Jordals mest snakkesalige figur, speaker Knut Hoffsengen er en aldri så liten smygare. Med sitt lille kamera sniker han seg rundt og dukker opp der hvor folk minst aner det. Hva Atle Olsen bedriver her vil vi helst ikke vite, men siden skinka hans er et ikon bringer vi bildet :-)


(Kyrre Merg var ikke tilstede da bildet ble tatt)



September 2000:
 • Ikke som NSB (29.09.2000)
 • Kamp igjen (28.09.2000)
 • 'Enga over Europa (27.09.2000)
 • Ny dag nye klager (26.09.2000)
 • 43 sekunder (25.09.2000)
 • Ingen nerver (22.09.2000)
 • Nye lottotall (21.09.2000)
 • Kom lørdag du skjønne milde! (20.09.2000)
 • For godt til å være sant? (19.09.2000)
 • Siste søndag! (18.09.2000)
 • Stille før stormen... (15.09.2000)


 •  

  copyright - ikke bare
for bønder!