[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Bak kørja onsdag 05.03.2003
Av: Hjesus

Ligalisensen...

...har vært det store spørsmålet i det siste. Får Vålerenga ny lisens eller rykker vi ned? I dag gikk fristen ut for søknaden og dermed forventes det at bak kørja er på pletten for å avlevere status - og det er vi selvfølgelig. La meg gjøre en ting klart på forhånd: Vi rykker aldri ned!

Liganemda fratok oss lisensen fordi de mente at Vålerenga Kings ikke har en sunn og bærekraftig økonomi, men de vil gjerne ha Vålerenga - som Oslos eneste alternativ - med i ligaen, så dermed får Vålerenga altså lov til å søke på nytt, og dermed betale 25 000 kroner for ny søknad. I tillegg må Vålerenga altså ha et fullverdig budsjett, inkludert garanterte inntekter for neste sesong. Alt dette kreves framlagt i dag, altså knappe fem (5) uker etter at de fratok oss lisensen!

Blno har altså vært flinke til å rakke ned på Vålerengas økonomi, dette gjør de sannsynligvis fordi styret har vært åpne og ærlige i forhold til den situasjonen klubben befinner seg i, for tro ikke at Vålerenga er den eneste av ligaenes klubber som sliter økonomisk - tro heller ikke et sekund at ligaen selv har en sterk og bærekraftig økonomi. Sannsynligvis vil nemlig de 25 000 kronene Vålerenga nå måtte spytte inn på nytt, redde et snev av den harde økonomiske situasjonen til ligaen. Kapitalismens grådighet er altså tilstede også i ligaen, og tro ikke at det går upåaktet hjem.

I stedet for å kunne kvitte oss med det meste av kreditfordringer, må altså disse 25 000 kronene gå til å avlegge en ny søknad for fortsatt eksistens. Det er på grensa til utpressing, og jeg tror de fleste som har utestående penger i Vålerenga Kings ville sett at de penga gikk til driftskapital i stedet. I kapitalistenes verden er nemlig ikke penger noe problem, så sant man da klarer å finne dem. Blno fant dem hos Vålerenga. Det blir som å betale tiende i de gamle råtne dager: Enten betaler dere, eller så vil dere brenne i helvete - les første divisjon!

Vålerenga har for øyeblikket ikke klart å få kontroll på garanterte inntekter og garanterte sponsoravtaler. Dette er vel egentlig ikke så rart, med tanke på tida dette skulle hentes inn i, når de økonomiske utsiktene ser svært dårlige ut med konkursen i Sponsorservice og den forestående krigen i Irak. Det er liksom ikke tida for idrettens økonomiske gullalder. Allikevel, i god tid innen sesongstart for neste års liga, regner det sittende styret med å ha gode nok økonomiske midler til rådighet. Vi krysser både fingre og tær, mens vi prøver å lure diverse potensielle sponsorer til å sette navnetrekket sitt på jenkakioskens pølsepapir.

Jenkakiosken...

...vant forøvrig kåringa av Oslos beste pølse i brød. Sånne kåringer vil vi ikke lenger ha noe av. Den enkle grunnen er selvfølgelig at dagen etter kåringa, var det en så evinnelig lang matkø - nærmest som om det var matmangel i landet her - av gamle pensjonister som skulle teste pølsene. Hadde det ikke vært for den fine restauranten som serverer på Bohemen, måtte vi ha stått i en evinnelig lang stund hvis man altså da ønska en matbit til drikka. Skandale!

Spillerne våre...

...kan lamslåtte flyttsamer fra Tromsø se enda lenger etter enn billige flybilletter til Oslo (og gratis absinth.) Alle spillerne våre har nemlig bestemt seg for å være med neste sesong. Vi geiper langt og lengre enn langt til det iskalde nord og konstaterer at også trenerne blir med over til Nye Apalløkka - som jo er neste sesongs hjemmebane for oss i ligaen, for vi havner i ligaen.

Ammerud og Ullern...

...er også med videre til neste år. Bra, det gror nemlig godt i de yngre avdelingene i disse klubbene. Det ser vi tydelig på antall kretslagsrepresentanter fra de samme to klubbene. Forøvrig er det mulig å se toppoppgjør i juniorklassen mellom Ammerud og Njård allerede på fredag klokka 18:00 i Njårdhallen. De av dere som tør å bevege dere så langt ut på vestkanten kan jo alltids ta en tur ut for å studere framtidshåpa grundigere.

Forbundet...

...har rangert snilleste og slemmeste blno-lag, og konkludert med at Asker er slemmest. De har derimot helt uventa og sjokkerende urettferdig latt være å sette opp Klanen med èn (1) supporteknisk feil. Derimot har de gitt den som laglederteknisk feil til Vålerenga i stedet. Fy skam! Jeg vil ha rullebladet mitt komplett - ikke et forskjønna ett!

Bak kørja...

...registrerer at Se og Hør-stjerna Orji Okoriokof... ofokra... Okko... Altså, Bak kørja registrerer at Se og Hør-stjerna fra idol skal opptre som publikumsunderholdning i pausa mellom Harstad og Kongsberg. Vi gratulerer Orji med sluttspillplass...

  Langt bak kørja:

 Les mer... BLNO Søknaden. (28.03.2003)

 Les mer... Juniorkamp, Se & Hør tendenser og Kretsmesterskap (17.03.2003)

 Les mer... Lisenskamp (05.03.2003)

 Les mer... Papparazzi... (01.03.2003)

 Les mer... Sesongepilog... (21.02.2003)

 Les mer... Sesongavslutning... (16.02.2003)

 Les mer... Lisens og årsmøtet... (05.02.2003)

 Les mer... Inkompetente idioter... (25.01.2003)

 Les mer... Bowlingkule... (25.01.2003)

 Les mer... Teknisk til Klanen (22.01.2003)

 Les mer... Torgeirsaken (18.01.2003)

 Les mer... Torgeir og Seigmenn (17.01.2003)

 Les mer... Snart Seriestart (07.01.2003)

 Les mer... 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen