[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Bak kørja fredag 21.02.2003
Av: Hjesus

Vålerenga...

...har fullført sin sesong. Dessverre endte den siste kampen med et stygt tap, på tross av at gutta så ut til å styre mot grei seier midtveis i tredje periode. Mangel på rutine kan ilegges mye av skylda for dette, og det har vel saktens vært den grunnleggende mangelen for Vålerenga igjennom hele sesongen. Fem seire er ikke mye, men for et så ungt lag kan det jo bare gå en vei - oppover, framover og rakt inn i himmelvelvinga! Forøvrig lurer vi fælt på hva slags tungmetaller som flyter rundt i Kongsbergs drikkevann. Skumle greier er det i hvert fall. Etter en klar Kongsbergseier, som førte til at sølvguttene fikk bronse, løp bleike Gacic bort til Klanens fire (4) fremmøtte, gjorde stygge grimaser og viste oss en minst like stygg finger. En spiller - som ikke var påvirka av disse skumle tungmetallene - ville løpt bort til sine egne supportere for å takke for støtta under kampen. Riktignok var det ikke så fryktelig mye støtte Sølvberget presterte, men litt tromming og noen rop kom det da i hvert fall, og ettersom de trofast støtter opp om det laget de har kjært, kunne man jo forvente en viss takknemlighet fra spillerne sine; men altså ikke fra Gacic.

Det samme vannet blir tydeligvis drikki av fjortissene i Kongsberg. Altså, riktignok er popcorn godt, men det skal inn i munnen. Popcorn er ikke til for å kaste på bortelagets supportere. Ettersom de får gjøre dette gjennom hele kampen burde vel egentlig Kongsberg fått en bot for elendig vakthold. Og mye værre enn popcornet: Dersom en eller annen drittunge en gang til setter et nødhorn opp mot øret mitt og trykker av - så spiller ikke alder noen rolle - da smeller det! Kongsberg er herved advart. Neste gang bør dere klare å ha vakter på plass til å fjerne - i det minste snakke til - disse snørrunga. Og dere fjortisser: Den tragiske flørtinga dere forsøkte på: Kom tilbake når det er gress på banen...

Neste sesong...

...starter ikke ennå, men forberedelsene er fullt i gang. Fristen for å levere ny søknad til BLNO var opprinnelig i går, men Vålerenga har fått denne utsatt til første mars. Det kan tolkes dit hen, at ligaen ønsker et lag fra Norges eneste by i serien. Søknaden kommer vi tilbake til når denne er levert, men noe informasjon om neste sesong finnes dog. Hjemmekampene vil bli spilt på Nye Apaløkka, med en tilskuerkapasitet på omtrent en tidels Ullevaal Stadion. Ganske passelig altså. Noe som derimot ikke er passelig, er at hallen blir en halv meter for kort til å kjøre minibasket på sidene. De arkitektene, de arkitektene. Man skulle jo tro at en arkitekter, med all den matematiske utdannelsen, burde klare et enkelt pluss-stykke for å regne ut nødvendig størrelse på hallen, eller hva?

Klanen...

...har endra litt i sine styrerekker. I går blei ansvaret for kommunikasjonen mellom Klanens styre og Vålerenga Basket overført fra Atle Enersen til Geir Bergerud. Enersen sneik seg dermed til full fokus på ishockey nå som ishockeysluttspillet endelig starter. Som de ivrige Vålerengatilhengerne vi er, henstiller vi selvfølgelig flest mulig til å ta turen til Jordal Amfi under sluttspillet. Vålerenga kommer direkte inn i semifinalene, der første kamp spilles torsdag 06.03 klokka 18:30.

Bak kørja...

...lever i håpet om at Biff & Bearnaise igjen trekker den vakre blå drakta over hodet til neste år. I mens lader vi opp på Bohemen og konstanterer at den som har lever får se...


  Langt bak kørja:

 Les mer... BLNO Søknaden. (28.03.2003)

 Les mer... Juniorkamp, Se & Hør tendenser og Kretsmesterskap (17.03.2003)

 Les mer... Lisenskamp (05.03.2003)

 Les mer... Papparazzi... (01.03.2003)

 Les mer... Sesongepilog... (21.02.2003)

 Les mer... Sesongavslutning... (16.02.2003)

 Les mer... Lisens og årsmøtet... (05.02.2003)

 Les mer... Inkompetente idioter... (25.01.2003)

 Les mer... Bowlingkule... (25.01.2003)

 Les mer... Teknisk til Klanen (22.01.2003)

 Les mer... Torgeirsaken (18.01.2003)

 Les mer... Torgeir og Seigmenn (17.01.2003)

 Les mer... Snart Seriestart (07.01.2003)

 Les mer... 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen