[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Bak kørja søndag 16.02.2003
Av: Hjesus

Zorro...

...Spernes senka forrige helg bygda mellom de syv steinhellene i kampens siste sekund. På tross av en elendig start i både første og andre periode, reiste Vålerenga seg og tok sesongens femte seier. Vålerenga - med et lag fyllt opp utelukkende av talenter - har tapt de fleste javne oppgjøra i år, og mye av skylda kan ilegges manglende rutine i avgjørende situasjoner, men med Derrick Miller i dunkeform gikk altså endelig poenga vår vei.

Spørsmålet er om ikke dette var siste hjemmekamp i den øverste serien, eller om Vålerenga klarer å få det økonomiske og aministrative på plass. Vi håper sponsorene ser sitt snitt til å redde Oslos eneste topplag, det eneste laget som satser på unggutta og dermed framtida i norsk basketball og laget som definitivt har seriens mestdunkende spiller.

Det nye styret gjør i hvert fall en innsats på kampene, det så vi tydelig etter at Barkvoll påtok seg jobben som speaker. Det var tydeligvis første gang han gjorde det - og helt ærlig - jeg trodde et øyeblikk speakeren var Vidar Theisen. Med litt trening regner vi med at dette blir bedre; men et tips på veien skal du få Barkvoll. Nå starter fotballsesongen. Ta en tur på damelagets kamer eller telefonoverføring på Bohemen fra herrelagets bortekamper, og nyt litt lærdom av den legendariske Jørn Tysnes før neste sesong. En tur i Amfièn for å lytte til speakeren, fra sekretariatet som hvert år vinner prisen for Norges beste ishockeysekretariat, ville heller ikke vært å forakte.

Av andre administrative detaljer, registreres det med glede at klokka endelig går som den skal. Vi veit dere har fått mye verbal juling for klokka, og det er dermed en glede å endelig kunne gi litt ros også til urmakkerne i sekretariatet. Av andre mer absurde detaljer, kan nevnes at Orji rappa Jide sine poeng i statistikken. Riktignok har de samma etternavn, ligner litt gjør de også, men den yngste er sikkert ikke fornøyd med både å bli utslått av "Idol" og ikke få registrert poenga sine. Vel er vi kanskje kravstore, men så er vi jo bortskjemt med særdeles gode sekretariater ellers i familen også da...

Sesongens siste kamp...

...spilles i Kongsberg i kveld klokka 17.00. Fulle av optimisme og seiersglød reiser vi høylytte over til sølvbygda som i bestefall får bronse i årets serie. Med gårsdagens lille krigsdemonstrasjon friskt i minne, reiser vi altså over til bygda, der innbyggerne altså lever av Bush' temperament. Ikke nok med det, men basketballaget blir også sponsa av rakettene ment for å bombe mennesker. Pingviner er ikke koselige dyr - jeg kaller dem monstre.

Orji...

...kapra fredag en av de ti finaleplassene i "Idol". Rett etter dette skulle han møte blah blah for å svare på spørsmål fra blah blahs lesere. Men i dag skriver vi altså søndag, og fortsatt har vi ikke sett noe til Orjis svar. Lover blah blah mer enn de kan holde? Eller var det rett og slett fordi en stor ansamling av groupies hindra Orji fra å nå blah blahs lokaler? Ikke veit vi, men vi svinger da heller aldri den veien opp fra Stortinget T-banestasjon.

Bak kørja...

...inntar Kongsberg i kveld - la bønda lide!


  Langt bak kørja:

 Les mer... BLNO Søknaden. (28.03.2003)

 Les mer... Juniorkamp, Se & Hør tendenser og Kretsmesterskap (17.03.2003)

 Les mer... Lisenskamp (05.03.2003)

 Les mer... Papparazzi... (01.03.2003)

 Les mer... Sesongepilog... (21.02.2003)

 Les mer... Sesongavslutning... (16.02.2003)

 Les mer... Lisens og årsmøtet... (05.02.2003)

 Les mer... Inkompetente idioter... (25.01.2003)

 Les mer... Bowlingkule... (25.01.2003)

 Les mer... Teknisk til Klanen (22.01.2003)

 Les mer... Torgeirsaken (18.01.2003)

 Les mer... Torgeir og Seigmenn (17.01.2003)

 Les mer... Snart Seriestart (07.01.2003)

 Les mer... 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen