[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Bak kørja lørdag 18.01.2003
Av: Hjesus

Torskeirsaken

Etter kampen mellom Vålerenga og Harstad har nyheten vært at Klanen må be om unnskyldning for sin oppførsel, ellers vil de bli utestengt fra kampene. Grunnen var innholdet i sangene som blei syngi mot en gammel bleikfeit torsk, et innhold Vålerenga skulle mene var uhørt og usømmelig på en sånn måte at Klanen måtte be om unnskyldning. Hvis ikke en unnskyldning dukka opp skulle supporterne anmeldes. Kunne dette virkelig være sant? Skulle Vålerenga for første gang i historien distansere seg fra sine egne supportere? Hva ville skje når Klanen selvfølgelig ikke ville krype for denne gamle bleikfeite torsken? Ville det bli et brudd mellom supportere og lag?

Selvfølgelig ikke. Det har seg nemlig slik at denne gamle bleikfeite torsken ikke kunne sove etter episoden. Så nær tok han seg altså av det som blei sagt. Ledelsen i den 23. klubben til denne gamle bleikfeite torsken skjønte plutselig at hvis andre supportere fikk muligheten til å bruke de samme strengene som Klanen gjorde, sto den gamle bleikfeite torsken i fare for å gjennomføre en elendig sesonginnspurt og et elendig sluttspill, og siden denne klubben altså har gjort seg totalt avhengig av slike nervøse gamle ustødigheter måtte dette unngås for en hver pris. For å hindre andre supportere i å ta i bruk de samme virkemidlene, måtte en løsning komme som ville føre til en katastrofe for Vålerenga, slik at ingen andre noensinne ville prøve å psyke ut bleikfeite krøplinger. Løsninga blei å true Vålerenga med anmeldelse til blno, hvis ikke supporterne ba den gamle bleikfeite torsken om unnskyldning - noe de selvfølgelig på forhånd visste ville være uaktuellt.

Dette høres kanskje ikke så veldig skummelt ut sånn ved første øyekast, men hvis man tillegger at Vålerengas videre skjebne i ligaen skal avgjøres om tre dager, og en slik negativ omtale ville påvirke ligaens nemd i en ikke heldig retning for Vålerenga, settes nervene i høyspenn i et allerede pressa Vålerengastyre. For at ikke en slik bagatellisk sak skulle sette Vålerengas lisens i fare, var det derfor best å få den ut av verden snarest råd. Det enkleste ville kanskje være om Klanen valgte å si et løgnaktig unnskyld til denne gamle bleikfeite torsken. Det uheldige styremedlemmet som fikk i oppgave å formidle dette håpløse budskapet til sine supportere - noe han på forhånd visste nærmest ville være å skrive sin egen dødsdom, vandre bort til Galgeberg, stikke hue inn i løkka og ringe bøddelen - var Vestnes. Svaiende mellom liv og død, med et budskap han aller helst ville ha ferdig sagt før telefonrøret var løfta opp, kom selvfølgelig de gale orda på de værst tenkelige stedene og budskapet blei katastrofalt misforstått. Dette i spedd med to artikler i ei torskevennlig avis, førte til at bøddelen fikk på seg den svarte hetta, lot raseriet få fritt spillerom og hasta avgårde mot Galgeberg i vill fart. Nesten 140 år siden siste henrettelse fant sted der nede, skulle altså Galgeberg gjenåpnes. Det var da styrets leder kom til unnsetning og trakk av bøddelen hetta. En hette som både hadde hindra utsyn og nekta innsyn i bøddelens tankekørj. Selvfølgelig var det hele bare en misforståelse og bøddelen var ikke lenger sint - i hvert fall ikke på noen i Vålerenga...

Derimot retta bøddelens aggresjon seg sporenstreks mot Øyvind Askevold Kaarbø. Og Kaarbø, du bes innfinne deg på Galgeberg snarest råd. I motsetning til Adam tenker vi nemlig å gjøre kort prosess med slangen, så sliper vi all dritten slangen måtte finne på i ettertid. En løgner er det du er Kaarbø. Dine journalistiske evner er like elendige som Gerhard Helskog sine er. Det har nemlig aldri vært noe tema å utestenge Klanen fra Vålerengas kamper, og det kommer heller aldri til å bli et tema. Egentlig burde dette ha gått opp for oss med en gang, i hvert fall ettersom ingen har mottatt noen henvendelse fra denne slangen - bare fått servert påstandene hans, også om at han har forsøkt å få tak i oss. Hvordan da? Ved å ringe til klanskontoret utafor kontortida? Vi burde absolutt ha skjønt lunta da ingen profesjonelle aviser i Akersgata tok opp saken, men det var altså da denne svarte bøddelhetta som vi allerede hadde trukket godt over hue og som dermed nekta oss å se saken fra noen annen side enn den kølsvarte.

Bak kørja...

...trasker den korte veien tilbake fra Tinghuset til Bohemen, og med Seigmenn som bakgrunnsmusikk slukkes atter en gang tørsten mens vi venter på at det skal bli tirsdag og kampdag.


  Langt bak kørja:

 Les mer... BLNO Søknaden. (28.03.2003)

 Les mer... Juniorkamp, Se & Hør tendenser og Kretsmesterskap (17.03.2003)

 Les mer... Lisenskamp (05.03.2003)

 Les mer... Papparazzi... (01.03.2003)

 Les mer... Sesongepilog... (21.02.2003)

 Les mer... Sesongavslutning... (16.02.2003)

 Les mer... Lisens og årsmøtet... (05.02.2003)

 Les mer... Inkompetente idioter... (25.01.2003)

 Les mer... Bowlingkule... (25.01.2003)

 Les mer... Teknisk til Klanen (22.01.2003)

 Les mer... Torgeirsaken (18.01.2003)

 Les mer... Torgeir og Seigmenn (17.01.2003)

 Les mer... Snart Seriestart (07.01.2003)

 Les mer... 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen