Vålerenga - Lillehammer 3-0

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Drømmestart i Furuset Forum

Sesongen er i gang og vi fikk akkurat den starten vi ønsket oss. Mye folk på tribunen, bra stemning og seier.

Vålerenga kom best i gang og fikk god hjelp av to powerplays uten å klare å score. Det skulle faktisk gå over 12 minutter før vi kunne bokføre mer enn ett skudd på mål.

Den forløsende scoringa kom etter 12.51 og det var comeback-kid Lars Erik Spets som sto for scoringa. Assists av Gunnarsson og Grønstad. Mer er det egentlig ikke å melde om i første periode. Skudd 11-8.

Andre periode var 7 minutter og 25 sekunder gammel da Spets kommer alene med keeper og uselvisk passer til bedre plasserte Oppy. 2-0 var deilig etter en heller svak åpning på perioden, men selv om spillet ikke er all verden kriges det godt av våre menn. Vi har dominert perioden stort. Skudd 11-8.

Tredje periode kom i gang og iskrigerne malte på videre. Eidstedt fant Ylven mutters alene foran mål med en pasning og Ylven satt enkelt inn 3-0. Vålerenga holdt trykket kampen ut og vant seriepremieren helt fortjent. Skudd:16-5

Bra Vålerenga!

Det var mellom tolv og tretten hundre tilskuere i hallen i dag og de fikk en meget god opplevelse. Det forsøkes å dra i gang et sangfelt på tribunen og i dag var stemningen meget god. Det kan fort bli mange fine opplevelser i Furuset Forum i vinter, bli med på moroa!

Under finner du vårt live-referat.

3. periode:

Kampen er over.Vålerenga vinner 3-0! Strålende start på årets sesong!

18.25: 2 min Lillehammer. Bowles for tripping.

Ingen av lagene ser ut til å få noe uttelling i power play i dag. Igjen forsvarer Enga seg godt i undertall.

14,41: 2 min Vålerenga. Spaberg Olen for krysstakling.

11.41: 2 min Vålerenga. Spaberg Olsen for roughing. Spill 4 mot 4.

11.41: 2 +10 Lillehammer. Ellis for takling bakfra. Veldig stygg!

9.02: 2 min Lillehammer. Fosse for knetakling.

7.38: 3-0! Martin Laumann Ylven får stå helt alene foran keeper Bengtsberg og det straffer seg! Han satte enkelt pucken mellom bena til keeper og i mål. Flott pasning fra Eidstedt!

Vålerenga kommer seg også denne gangen unna baklengs i undertall. Bra penalty kill!

1.23: 2 + 10 min Vålerenga. Trygg for boarding.

Da er 3. periode i gang. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. Perioden lignet ganske mye på den første perioden. Også i denne perioden har Enga vært det førende laget, men nivået har vært hakket høyere enn den første perioden. Våre iskrigere ser ut til å ha ristet av seg den verste rusten og ser mer ut som et hockeylag. Også LIK har hevet spilet sitt denne perioden. Uansett er det fullt fortjent at Vål'enga leder 2.-0. Nå gjelder det bare å holde konsentrasjonen og innsatsen oppe resten av kampen, så skal det her kunne gå bra. Skuddstatistikk 2. periode: 11-8.

15.22: 2 min Lillehammer. Lund Nyhus for high sticking.

13.37: 2 min Lillehammer. Danielsen for roughing.

Nok et bra undertall fra Vål'enga. LIK hadde ingen store sjanser i sitt power play.

8.58: 2 min Vålerenga. Csiszar for clipping.

7.25: 2-0!! Nok en strålende kontring fra Vål'enga! Denne gangen var det Jonas Oppøyen som scorte på pasning fra Spets.

Spillet bølger frem og tilbake i øyeblikket uten at noen av lagene klarer å skape noe særlig.

Enga rir av undertallet uten større problemer.

Vål'enga starter perioden i undertall ettersom Ylven ble utvist akkurat ved første periodes slutt.

Da er pucken droppet for andre periode. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 1-0. Perioden bar litt preg av at dette er årets første kamp. Teknikken satt ikke helt for spillerne på isen og timingen var litt off. Vålerenga var uansett det førende laget og leder kampen helt fortjent. Med litt mer presisjon og klaff foran LIKs mål hadde ledelsen fort vært større. Det mest gledelige i den første perioden var gjensynet med Lars Erik Spets som virkelig ser ut til å kunne bli en tilvekst. Man skulle ikke tror at han ikke har spilt hockey på toppnivå på 2,5 år. Forhåpentligvis kan Enga holde på initiativet i kampen videre og med litt mer presisjon, så kan dette bli veldig bra! Skuddstatistikk 1. periode: 11-8.

20.00: 2 min Vålerenga. Ylven for high sticking.

15.11: 2 min Lillehammer. Cangelosi for hekting.

14.13: 2 min Vålerenga. Trygg for slashing.

12.51: 1-0! Det er Lars Erik Spets som scorer sesongens første mål på en flott kontring! De gamle er fortsatt eldst! Assist til Gyunnarsson og Grønstad.

Vålerenga presterer å gå gjennom to fulle power play uten skudd på mål. Noen ting er som de alltid har vært.

6.59: 2 min Lillehammer. Danielsen for delay of game

4.14: 2 min Lillehammer. Ellis for interference.

Da er vi i gang med sesongen første kamp. Så utrolig gøy! Kom igjen, Enga!