Det bl en minnerik aften og vi koooser oss bigtime enda. Men vi kikker også i retning av litt negativt.

Kolølisjon

Vi tar det negativt-positive først

Først av alt; det var 931 tilskuere i Furuset Forum i går aften. Det er bra. Takk til alle som tok veien!

Det som er mindre bra er at kampen kolliderte med Vålerenga fotballs kamp mot Haugesund. EspenB har hatt et innlegg om dette tidligere, men vi slipper det ikke helt.

For vi klarer ikke la være spekulere i hvor mange som kunne kommet om ikke kampene hadde kollidert. La oss bare ta et tall da. Si det manglet 100 tilskuere. Det er 20 000 riksdaler hvis alle de var voksne. Så kommer eventuelt kiosksalg på toppen. 20 000,- klubben gikk glipp av altså hvis vår antagelse stemmer.

Flyttinga av Vålerengas kamp mot Haugesund skjedde i våres. Altså plenty av tid til å få flyttet ishockeykampen hadde man bare vært på. Den kunne eksempelvis vært flyttet til sist tirsdag.

Vi vet ikke hvem som har skylda. Det er underordnet. Det viktige er at det ikke skjer igjen.

For når det skjer er Vålerenga Ishockey taperen.

Alltid.

Seier I

Vålerenga holdt huskestue med Lørenskog. Gutta gikk ut i hundre, og tre magiske minutter drøye halvveis i kampen drepte den. I løpet av de tre minuttene scoret Andreas Stene, Axel Edistedt og Thomas Olsen. Ingen av målene kom i overtall.

Vi er sikre på at gutta hørte på oss.

Etter en målløs 2. periode reduserte Lørenskog, men dat hjelp lite når Fabian Gunnarsson satte inn sitt 2. mål for Vålerenga. Mot slutten av kampen fastsatte Martin Lauvmann Ylven sluttresultatet til 5-1 i overtall.

– Vi hadde full kontroll i dag. Vi dominerte kampen, jeg er veldig fornøyd, sa Rpy Johansen til VG etter kampen.

– Vi har begynt å få mer uttelling. Det var mange kamper i starten som vippet mot oss, men nå har vi snudd den trenden og vi vinner jevne kamper, fortsetter Johansen.

Vi skal suuuge lenge på denne karamellen.

Torsdag venter en ny tøff kamp, da kommer Sparta på besøk til Furuset Forum.

Takk skal dere ha gutta!

Seier II

U20 spillte også mot Lørenskog torsdag aften, men de spillte på bortebane i brakka på Lørenskog.

Kampen endte 4-2 i Vålerengas favør.

Vålerenga ligger dermed på en 7. plass med 10 poeng. Dette er litt kunstig da flere av lagene over har spillt 3-5 kamper mer enn Vålerenga. Etter torsdagens kamp ligger eksempelvis Lørenskog med 12 poeng på 13 kamper.

Vi spår at gutta klatrer oppover når de begynner ta igjen etterslepet av kamper.

Seier III

Vålerenga slo Haugesund 3-0 på sin nye stadion. Da sanka vi 9 poeng totalt på en kveld.