Vålerenga vant igjen

(c) Kenneth Myhre
(© Kenneth Myhre)

Vålerenga-Stjernen 4-3 e.e.o. Vålerenga vant meget fortjent etter overtidsdrama

Denne seieren satt langt inne men hardt arbeid, tålmodighet og usvikelig tro redda dagen. Vi var best gjennom hele kampen men Stjernen var effektive og ga oss kamp helt til døra.

Det betyr at vi har vunnet våre to siste kamper og at vi er ubeseiret i 2020. Det hjelper godt at "Greven" Gunnarsson er tilbake og jammen er det herlig å se Karterud i Vålerengadrakt igjen. Han ble da også kåra til dagens Vålerengagutt. Velkommen hjem Jørgen.

Velkommen hjem!

Neste kamp er førstkommende lørdag, da Sparta gjester Furuset Forum. Kom!

Under finner du vårt livereferat:

Forlengning:

04.11 JAAAA! MÅÅÅÅL!! Ekelund setter sitt andre for dagen og seieren er vår! Deilig! Assist T. Olsen og Karterud

03.36 Tre Stjernen mot en av våre men Søberg redder

01.50 Karterud og T. Olsen spiller seg til sjanse men ingen mål.

00.15 Lindtrøm med skudd som stryker krysset på utsiden

Vi er i gang!

Det spilles tre mot tre i forlenginga

Tredje periode (2-2 etter andre)

60.00 Det blir forlengning i Forum. Inntil fem minutter før eventuelle straffer. Begge lagene er sikret et poeng, nå spilles om hvem som får to.

59.02 En deilig, nydelig og aldeles herlig redning av Søberg.

58.00 To minutter igjen av 3. periode - får vi forlengning?

56. 11 MÅL!! Tobbe Lindstrøm klinker puck på innsiden av Rompel fra skrått hold. 3-3 og usedvanlig deilig. Assist til Ekelund og Rotbakken.

55.20 Hawaii-hockey, det bølger fram og tilbake og selv om vi er best klarer vi ikke å score. Skudd i stolpen nå.

53.19 Sanden øverst i timeglasset blir mindre og mindre for Vålerengas iskrigere nå.

52.52 Stjernen er fulltallig.

50.52 2 min Stjernen - holding. Nå har vi muligheten!

47.45 Begge lag har muligheter, men Stjernen sine fremstår som større og farligere, det irriterer meg. Skikkelig. Kom igjen da Enga!

44.25 Stjernen får låne puck og skaper ett par muligheter, Vålerenga kontrer og avslutninga sklir langa målstreken - på feil side naturligvis.

43.07 Vålerenga fortsetter presset men evner ikke å sette pucken når mulighetene byr seg.

40.33 Stjernen scorer og det står 2-3. Drømmestart....

Puck møter is og perioden er i gang. Gi oss seier Vålerenga, gi oss seier!

Andre periode: (0-1 etter første)

Perioden er over. Igjen en periode der vi er klart best. Skuddstatistikk 15-5. Vi har utligna forskjellen i målprotokollen etter første periode og det står 2-2. Litt mer effektivitet og vi hadde leda dette med mange mål. Sånn er ikke hverdagen på Oslos østkant om dagen, og da må vi håpe og tro at gutta stikker fra og tar alle tre poengene i siste periode. Det er i så fall meget fortjent så langt i kampen.

39.27 En fantastisk redning av Stjernens keeper. holder oss unna ledelsen.

37.47 2 min Stjernen - hekting

36.50 Diger Stjernen-sjanse. Kampen vipper nå.

34.20. Stjernen med skudd i stolpen!

33.00 MÅL!! Ekelund setter den der det alltid er ledig. I krysset! 2-2 og Stjernen er fulltallig

32.30 2 min Stjernen - krysstakling

29.40 Stor sjanse til oss igjen, men pucken vil ikke inn.

28.48: Karterud drar av tre mann og keeper redder. Nære på og veldig gøy å se Karta i blått igjen.

27.52 Stor sjanse til oss , men keeper redder (har lagra keeper redder på paste nå)

24.02 Stjernen scorer. 1-2. Faen!

23.48 MÅL! I overtall setter Berling pucken i lengste hjørne. Der var ikke Rumpel i Stjernens mål. Det er smart å skyte der keeper ikke er.

23.12 2 min Stjernen - holding. Kom igjen nå Enga!

21.36 Diger sjanse til Stjernen men Søberg redder mesterlig. Mesterlig!

21:09 Straffe til Stjernen. De scora heller ikke på sin, fortsatt 0-1.

Pucken er droppet og midtperioden er i gang.

Første periode:

Perioden er over. Vi styrer det meste men evner ikke å sette puckene (i dag heller) 19-9 i skuddstatistikken forteller at det burde vært et annet resultat enn 0-1. Fortsatt 40 minutter igjen å snu dette på, men det betinger at vi setter pucken der keeper ikke er. eg har troa på at vi vinner denne kampen. Det ser slik ut så langt.

18.56. Godt skydd av Stene retning krysset men snapphansken var i veien.

17.34 Straffe! Thomas Olsen får en kølle i trynet og tar straffa sjøl. Bom.

16.26 10 sek igjen av overtallet. Som vanlig har vi flere sjanser uten å sette dem.

14.34 2 min Stjernen - tripping

14 30. Ny diger sjanse til oss. Ingen scoring dog.

14.54 Ny trippelsjanse til Vålerenga, fortsatt 0-1..

12.30 Vålerenga førter kampen, men mål? Neida - her står det 0-1

10.30 Over halvveis i perioden.

Vi får håpe målbonanzaen mot Gruner ikke bare var et blaff, men gutta sliter med å treffe nettmaskene så langt.

7.30 Gedigen sjanse til oss, men pucken sklir saaakte utenfor.

6.02 Mål Stjernen. Vi klarer å ri av minuttet med 3 mot 5 men så glipper det dessverre. 0-1

4.41 Ny 2-minutter på Vålerenga. Rotbakken tripper og de får 5 mot 3.

3.12 2 min Vålerenga. Karterud med høy kølle. Gir Stjernen muligheter rett fra dropp men Søberg er god.

Kanonade mot Stjernen-målet så. Vålerenga har 6 skudd på mål, Stjernen ingen.

2.20 Lindstrøm alene med keeper fra skrått hold, men skuddet går rett i keeper

1.12 Tre store sjanser til oss, men ikke nettsus

Vi er i gang, kom igjen Vålerenga!

Vålerenga har vært inne i sin tyngste periode sportslig noensinne før jul. Seks strake tap ble det før vi kunne notere oss for seier mot Grûner på nyåret.

Mange skader har slitt ut resten av spillerne og da blir gutta lett bytte for motstandere som i stor grad kan mønstre fire rekker. Det positive oppe i alt dette er at Roy og Espen på trenerbenken har innsett at unngutta fint kan dra sin del av lasset selv om de blir mange flere enn trenerne ønsker. Unggutta får dessuten viktig erfaring og helt sikkert inspirasjon til å trene hardest mulig for å ta nivået så raskt de kan.

Vi har henta inn to svensker, Berling og Olson, begge løpere. Det gir mer bredde av seniorspillere framover og rosinen i pølsa dukka opp i går, da det ble kjent at Jørgen Karterud kommer hjem fra utlandet. Han er på is og spiller allerede i dag. Det er herlige nyheter!

Stjernen ligger på 6. plass, 5 poeng bak oss på 5. plass. Det er dermed viktig at vi vinner denne kampen slik at avstanden blir åtte poeng og ikke to. Stjernen har vist fryktinngytende form og blir ingen enkel motstander.

Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.